A „termekeink.baba-varo.hu” egy online apróhirdetési felület, melyet az Üzemeltető, baba-mama holmik és felszerelések eladására, cserélgetésére illetve elajándékozására hozott létre kizárólag magánszemély felhasználóknak!

Az Üzemeltető közvetítő szolgáltatóként, az Ekrtv. rendelkezései szerint végzi.

A termékeink weboldal egy online webshop.

Felhasználónak minősül minden olyan 18. életévét betöltött, cselekvőképes magánszemély, aki a babaváró honlap cserebere vásár oldalára hirdetését tölt fel, illetve
a feltöltött hirdetésre ajánlatot tesz.

A Szolgáltatás használatával a Felhasználó és az Üzemeltető között online szerződés jön létre az Ekrtv.1 5. § (4) bekezdésének megfelelően.

Az Üzemeltető fenntartja a jogát bármely felhasználó kizárására, vagy bármely tartalom, információ törlésére, amely értelmezése szerint ellenkezik az apróhirdetési oldal rendeltetésszerű használatával vagy rágalmazásnak, jogellenesnek, sértőnek vagy erkölcstelennek minősül.

Az Üzemeltető fenntartja jogát a jelen Felhasználási Feltételek egyoldalú módosítására. A módosításról az Üzemeltető rövid felhívás formájában tájékoztatja a Felhasználót.

A Felhasználó a Szolgáltatás használatával elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Felhasználási Feltételeket, egyben elfogadja az Üzemeltető, jelen Felhasználási Feltételek mellékletét képező

A felhasználói fiók törlésével a jelen Felhasználási Feltételekben szabályozott jogviszony megszűnik.